Gert Sennema en Westkantstad speelt op Festival Voorbij de Grens van De 4 Elementen

Festival Voorbij de Grens 2019 kondigt Line-up aan

Zaterdag 29 juni vindt de derde editie van Festival Voorbij de Grens plaats op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. Een gratis festival waarbij de verbinding tussen Groningen en Friesland centraal staat.

Met muziek, cabaret, theater, poëzie, dans, kunst en diverse workshops is het programma van Festival Voorbij de Grens elke keer heel divers. Dit jaar is dat niet anders. Veel prachtige acts zullen op het podium verschijnen. Kunstenaars, muzikanten, artiesten, dansers en workshopleiders uit Groningen en Friesland slaan de handen ineen en verzorgen zo een prachtig programma.

De komende tijd maken we de line-up bekend. Volg onze facebookpagina of houd de website in de gaten om niets te missen. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het festival? Bijvoorbeeld door een (muzikale) act, expositie of door eigen producten te verkopen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met info@de4elementen.nl om te kijken of er ruimte is.

Ontzettend trots en dankbaar zijn we dat we met ons team ieder jaar weer een muzikale, culturele dag mogen verzorgen waarin vriendschap de boventoon voert. Dat er elke keer weer zoveel enthousiastelingen een bijdrage willen leveren is hartverwarmend.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team De 4 Elementen dat bestaat uit deelnemers van het begeleid wonen en/of werken traject, professionals, studenten, mensen die re-integreren en vrijwilligers. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy