Vakantie met Begeleid Wonen en Werken bij De 4 Elementen in Stroobos (Friesland)

Deelnemers op vakantie naar Duitsland

Bij De 4 Elementen wordt hard gewerkt. Onze deelnemers hebben allemaal een werk-/leerplek binnen een van onze diensten, bijvoorbeeld in de horeca, bouw of groenvoorziening, en werken dagelijks van 8:30-15:30 uur op ons landgoed of op locatie. Afgelopen week was het echter uitzonderlijk rustig op Landgoed De 4 Elementen. We zijn namelijk met elkaar vertrokken naar Duitsland voor een welverdiende vakantie in de Rureifel. 

Het weekend ervoor werden de tassen gepakt, de huisjes schoongemaakt en werd er gebrainstormd over alles wat we wilden gaan doen en bekijken. Door de goede voorbereidingen konden we maandag de puntjes op de i zetten en lagen om 10:00 uur alle tassen klaar in de bussen. Tijd om de vakantie te starten met een heerlijke lunch waarna we afscheid namen van de achterblijvers. 

Deelnemers (cliënten) van De 4 Elementen op vakantie
De 4 Elementen op vakantie in Duitsland
Vakantie voor deelnemers begeleid wonen en werken in Friesland
Vakantie voor deelnemers begeleid wonen en werken in Friesland
Vakantie voor deelnemers begeleid wonen en werken in Groningen

Met dank aan onze goede chauffeurs, Nathalie, Martijn, Janny en Frank, kwamen we snel op onze bestemming aan (Landal Park Eifeler Tor) waar we toegang kregen tot 2 luxe villa’s. Kamers verdelen, kleding uitpakken, park verkennen, lekker samen eten, de dag vloog voorbij. 

We besloten iedere dag te starten met een brunch om 10:30 uur. Zo kon iedereen de dag op eigen wijze beginnen, bijvoorbeeld door uit te slapen of een ochtendduik in het zwembad te nemen. Vervolgens gingen we samen op pad. De ene dag (vanwege het prachtige weer) naar een strandje in de buurt, de andere dag naar een dorpje. We hebben oude gebouwen gezien, terrasjes gepakt, een wildpark bezocht, zijn heerlijk uit eten geweest en hebben ontzettend veel met elkaar gelachen. 

Vakantie met Begeleid Wonen en Werken bij De 4 Elementen in Stroobos (Friesland)
Begeleid wonen en werken traject De 4 Elementen op vakantie
De 4 Elementen op vakantie in Duitsland
De 4 Elementen op vakantie in Duitsland
Deelnemers 24-uur zorg (Friesland) van De 4 Elementen op vakantie in Duitsland

Dat we deze week écht vakantie hadden werd nog eens goed benadrukt door het heerlijke eten en de vele boodschappen die we mee kregen van onze collega Samir. Frisdrank, lekkers, broodbeleg, we mochten niet klagen. Hartelijk dank voor de goede zorgen, Samir! 

Als afsluiter hielden we donderdagavond een dansavond in een van de villa’s. Met Eamonn als DJ en dansmoves van gangmakers Natasja en Janny kwam het feest al snel op gang. Een fantastische avond waar we nog veel over praten. De volgende dag hebben we onze tassen gepakt en samen alles opgeruimd en schoongemaakt. In no time zaten we terug in de bussen, en wederom met dank aan onze goede chauffeurs, verliep de terugreis zeer soepel. 

Terug bij De 4 Elementen zaten we natuurlijk vol verhalen en sloten we samen af met een ijsje op het terras. We kijken terug op een fantastische week!

Vakantie voor deelnemers 24-uurs zorg van De 4 Elementen in Groningen
De 4 Elementen op vakantie in Duitsland
Deelnemers van Begeleid wonen en werken van De 4 Elementen in Friesland op vakantie
Begeleid wonen en werken (dagbesteding) op vakantie
Deelnemers Begeleid wonen en werken van De 4 Elementen op vakantie in Duitsland

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy