Ontwikkeling nieuw horecamateriaal

In ons restaurant ligt het bestek in lades. Dat alle vorken op een hoopje liggen was voor onze Samir en Wilfredo een doorn in het oog. Dat moet anders kunnen. Hetzelfde geldt voor de dienbladen, die eigenlijk altijd in de weg liggen. Ze gingen in gesprek. Met de jarenlange horeca ervaring van Samir en het timmermansoog van Wilfredo ontstond er een praktisch en slim ontwerp. De eerste producten uit een lijn van uitzonderlijk en praktisch horecamateriaal.

Voor het bestek maakte Wilfredo mallen waar de vorken, lepels en messen in gestapeld kon worden. De mallen maakte hij op maat van de la, waardoor een product op maat ontstond. Het was een arbeidsintensieve klus, waarbij hout op maat werd gezaagd waar de vorm van het bestek uit werd gefreesd. Uiteindelijk ontstond er een een blok hout met uitsparingen, waarin het bestek gemakkelijk op te bergen is en schoon blijft, ook wanneer er snel moet worden gewerkt.

Voor de dienbladen bedachten ze ook een plan op maat. Dat begon met een observatie van de ruimte. In ons restaurant hebben wel metalen stellingen waarop onze glazen staan. Tussen deze stellingen was precies genoeg ruimte om de dienbladen op te bergen. Wilfredo en Samir bedachten een oplossing waarbij de dienbladen, op simpele wijze, recht op opgeborgen konden worden. Een handige en ruimtebesparende oplossing!

Heb je interesse in een horeca oplossing op maat? Neem gerust contact op met onze denkers en makers via info@de4elementen.nl

 

Deelnemers De 4 Elementen maakt producten voor het restaurant
Deelnemer begeleid werken ontwikkelt horeca materiaal
Deelnemers Begeleid werken maakt mallen voor bestek in de horeca
Deelnemers begeleid werken maakt producten voor Restaurant La Terra

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy