Deelnemer begeleid werken ontwikkelt horeca materiaal

Begeleider met vakkennis (BBL)

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar iemand met vakkennis die een switch maakt of wil maken naar de zorg en zijn/haar kennis over wil dragen aan onze deelnemers. 

Wat houdt het werk in?
Als (werk) begeleider bij De 4 Elementen werk je binnen een bepaald vakgebied. Je werkt vanuit gelijkwaardigheid samen met onze deelnemers en leert hen de fijne kneepjes van een vak, bijvoorbeeld lassen, elektriciteit e/o timmer/bouw werkzaamheden.

Daarnaast besteed je  tijd en aandacht aan de persoonlijke doelen van de deelnemers. Je maakt telkens een goede inschatting tussen sturen en zelf laten leren/ontdekken en stuurt aan op eigen verantwoordelijkheid.

 

Functie eisen
De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. We vinden het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen aan kunt geven. Mensenkennis en/of ervaring is een pré.

 

  • Vakkennis binnen een bepaalde branche (horeca, bouw, elekticiteit, lassen of anders)
  • Enige digitale kennis
  • Bereid om naast dag- ook avond- en nachtdiensten te draaien
  • Het volgen van een opleiding in de zorg

Wij bieden jou
Wij bieden jou een werk/leerplek (BBL) voor de opleiding maatschappelijke zorg, social work of soortgelijk met bijbehorende beloning. Het aantal uren is in overleg. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, bieden wij ruime ondersteuning bij scholing en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Sollicitatieprocedure
Gedurende de looptijd van de vacature vinden er gesprekken plaats. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via info@de4elementen.nl of onderstaand sollicitatie formulier.

Over De 4 Elementen
De 4 Elementen is een werk-/leerbedrijf dat bestaat uit vier onderdelen: Begeleid wonen/en of werken (Zorg), Praktijk Academie De 4 Elementen (Onderwijs) en D4E Diensten (Bedrijfsleven). Daarnaast beneden we veel aandacht aan innovatie en het verbinden van zorg, onderwijs en het bedrijfsleven. Dit vormt het vierde element. Ons team bestaat uit deelnemers van het begeleid wonen en werken traject, professionals, studenten, mensen die re-integreren en vrijwilligers. Samen werken en leren we in de praktijk binnen de diverse diensten van De 4 Elementen die de leefbaarheid in de regio vergroten. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy