Inspiratiesessies met Janny Reitsema

De 4 Elementen bestaat nu een dikke tien jaar en is uitgegroeid tot een uniek bedrijf dat mensen in alle lagen van de samenleving ondersteunt bij eigen ontwikkeling. Niet alleen de verbinding tussen mensen en branches maar ook de werkwijze maakt dat mensen tot bloei komen. Juist over dat laatste komen regelmatig vragen binnen. Om al die vragen gepast te kunnen beantwoorden is het nu mogelijk om een inspiratiebijeenkomst te boeken. Een sessie waar je met vragen ingaat en met energie en inspiratie weer uit komt. 

Veel mensen zijn (gelukkig) op zoek naar een manier om anders om te gaan met zorg en/of anders te ondernemen. De 4 Elementen werkt op beide gebieden anders. In de zorg draait het om de mens, over ontwikkeling en passie (i.p.v. budgetten, targets en wet- en regelgeving). Op gebied van ondernemen wordt het hokjes denken doorbroken, worden ideeën onderzocht en worden oude manieren van denken vernieuwd. Dat roept vragen op, want hoe houd je jezelf staande in een wereld vol wet-/regelgeving en statische systemen? En hoe kun je dat als (startende) ondernemer zelf doen of integreren in je bedrijf?

Janny Reitsema (oprichter De 4 Elementen) heeft een unieke visie op zorg, onderwijs en bedrijfsleven die ze graag met anderen deelt. Om op goede wijze in te kunnen gaan op diverse onderwerpen en anderen écht verder te helpen hebben we ‘Inspiratiesessies’ in het leven geroepen. Gedurende een ochtend/middag krijgen belangstellenden zo de kans om goed in te gaan op de gewenste materie en hierin unieke inzichten te ontvangen. 

Een sessie kan bijvoorbeeld gaan over het starten van een nieuw bedrijf, vragen over het inrichten van zorg of over hoe je vanuit gelijkwaardigheid kunt ondernemen en daarmee prachtige resultaten boekt. Voor een sessie (max 3 personen) wordt een investering gevraagd van 2 uur en een bijdrage van €250 euro. Bij meer personen worden prijzen/programma’s op maat gemaakt. 

Neem voor de mogelijkheden en het boeken van een sessie contact op via info@de4elementen.nl

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy