BBL Vacature De 4 Elementen Maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen Stroobos

BBL – Begeleider met ervaring als schilder

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een student BBL maatschappelijke zorg/persoonlijk begeleider met als achtergrond schilder. 

Wat houdt het werk in?
Als BBL student Begeleider werk je mee in ons houtbewerking e/o bouwteam. Je begeleidt onze deelnemers tijdens het werk en leert ze de fijne kneepjes van het schildersvak. Terwijl je meewerkt houd je overzicht over de deelnemers in het team.

Functie eisen 
De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen aan kunt geven.

Daarnaast zie je het werk liggen en ben je een aanpakker. Je bent gemotiveerd, enthousiast en leergierig.

Wij bieden jou
We bieden jou een BBL plek maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen of soortgelijke opleiding. 28-32 uur. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, eventuele opdrachten vanuit de opleiding uit te voeren en en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Sollicitatieprocedure
Wij zoeken een BBL-er per 15-02-2022. Gedurende de looptijd van de vacature vinden er gesprekken plaats. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via marjolein@de4elementen.nl of 0512-712400

Over De 4 Elementen
De 4 Elementen is een werk-/leerbedrijf dat bestaat uit vier onderdelen: Begeleid wonen/en of werken (Zorg), Praktijk Academie De 4 Elementen (Onderwijs), D4E Diensten (Bedrijfsleven) en Innovatie. Ons team bestaat uit deelnemers van het begeleid wonen en werken traject, professionals, studenten, mensen die re-integreren en vrijwilligers. Samen werken en leren we in de praktijk binnen de diverse diensten van De 4 Elementen die de leefbaarheid in de regio vergroten. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy