Leer een vak bij De 4 Elementen

Vacature – Persoonlijk Begeleider 28-32 uur

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een Persoonlijk begeleider (28-32 uur).

 

Wat houdt het werk in?

Als Persoonlijk Begeleider ben je een spil in het ontwikkelingsproces van (een aantal van) onze deelnemers. Je onderhoudt contact met alle betrokken en neemt hierin initiatief. Je zorgt voor een goede vertaalslag van de zorgvraag en doelen, coacht hierop en deelt dit met collega’s. Je maakt telkens een goede inschatting tussen sturen en zelf laten leren/ontdekken en stuurt aan op eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast begeleid je diverse stagiaires bij hun leerproces.

 

Functie eisen

De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen aan kunt geven. Mensenkennis en/of ervaring in het werkveld vinden we belangrijk.

Daarnaast heb je een afgeronde MBO/HBO opleiding (Maatschappelijke zorg, Social Work of anders), minimaal 3 jaar ervaring (excl. stages) en heb je enige digitale kennis. Goede communicatie met collega’s is van groot belang. In overleg draai je avond en weekenddiensten. In verband met de aard van ons bedrijf is gastvrijheid een vaste kern binnen de functie.

 

Wij bieden jou

We bieden jou een contract van 28-32 uur voor bepaalde tijd met een bruto salaris conform de CAO gehandicaptenzorg op basis van ervaring. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de  organisatie.

 

Sollicitatieprocedure

Mail ons jouw motivatie en CV. Als er een match is nodigen we je uit voor een gesprek. Een dag(deel) meelopen is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over de functie kun je tevens contact opnemen via info@de4elementen.nl of 0512-712400.

 

Over De 4 Elementen

De 4 Elementen is een werk-/leerbedrijf dat bestaat uit: Begeleid wonen/en of werken (Zorg), Praktijk Academie De 4 Elementen (Onderwijs) en D4E Diensten (Bedrijfsleven). Ons team bestaat uit deelnemers van het begeleid wonen en werken traject, professionals, studenten, mensen die re-integreren en vrijwilligers. Samen werken en leren we in de praktijk binnen de diverse diensten van De 4 Elementen die de leefbaarheid in de regio vergroten. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

 

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy