EVENEMENT: de ‘WeetIkVeel-dag’ – voor mensen ‘die niet zo goed weten wat ze willen’

Vrijdag 12 april kan iedereen deelnemen aan de ‘WeetIkVeel-dag’; een Inspiratie-DoeDag voor mensen vol idealen en/of talenten die ‘niet zo goed weten wat ze willen’ én voor mensen die al goed op weg zijn maar vastlopen binnen (bepaalde gebieden van) de realisatie. Inspirerende sprekers vertellen vanuit eigen ervaring over passie, durven en kiezen voor jezelf. Gedurende de dag wordt inspiratie omgezet tot daadkracht, wanneer bezoekers samen en individueel werken aan persoonlijke stappen. De rode draad en kern van alle activiteiten is samen te vatten in één zin: Hoe gewone mensen bijzondere dingen kunnen doen.

De groep mensen die ‘niet zo goed weten wat ze willen’ groeit. 80% van de Nederlanders heeft geen idee waar ze gepassioneerd over zijn. Veel van hen blijven hangen in een baan of thuissituatie waarin ze ontevreden zijn. Ze zijn zoekende naar hun passie of de perfecte baan maar lijken steeds minder goed te weten welke kant ze op willen. Doodzonde, aldus Janny Reitsema, mede-organisator van ‘WeetIkVeel?’dag;

‘Om me heen zie ik zoveel getalenteerde mensen en hoor ik zoveel prachtige ideeën. Vaak blijft het daarbij door gebrek aan richting of daadkracht, dat is ontzettend jammer.’

De ‘WeetIkVeel-dag‘ is georganiseerd om deze mensen op weg te helpen. Bezoekers kunnen luisteren bezoekers naar verhalen van inspirerende sprekers, maken (opnieuw) verbinding met eigen kracht en kunnen workshops volgen op gebied van daadkracht.

Drie krachtige sprekers vertegenwoordigen het evenement. Lucia de Boer (Businesscoach en Teamtrainer), Nicolien de Kroon (Initiatiefneemster Motherhood en Curare) en Janny Reitsema (Initiatiefneemster De 4 Elementen) zullen tijdens de ‘WeetIkVeel-dag‘ hun verhaal delen met het publiek. Drie vrouwen die vanuit idealen eigenhandig bedrijven hebben opgericht waarmee ze een verschil maken. De verbindende factor is dat je niet iets speciaals hoeft te kunnen of zijn om iets bijzonders teweeg te brengen. Eigen (daad)kracht vanuit idealen is wat je vooral nodig hebt om een verschil te maken.

Aan die daadkracht wordt tijdens korte workshops gewerkt. Die beginnen met het vergaren van inzichten en inspiratie, het ontdekken van onderliggende angsten en kiezen voor jezelf, en eindigt in ‘Doen’; Het zetten van een eerste stap op jouw pad.

De ‘WeetIkVeel-dag‘ wordt georganiseerd vanuit Praktijk Academie De 4 Elementen; de eerste Praktijk Academie waarin talent en gelijkwaardigheid (sociale inclusie) centraal staat. Binnen de Praktijk Academie krijgt iedereen de kans om zich op eigen wijze en naar eigen vermogen te ontwikkelen.

De ‘WeetIkVeel-dag‘ vindt plaats op 12 april 2019 bij Praktijk Academie De 4 Elementen in Stroobos. Kaarten (€49,00 incl. BTW en lunch) zijn te verkrijgen bij De 4 Elementen (0512-712 400), het Inspiratiehuis (0512-550 200) in Surhuisterveen en online via Eventbrite.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy