Nieuwe Expositie D4E Centrum: Iris Koffijberg

Vanaf 1 maart is er een nieuwe expositie te zien in het D4E Centrum. Iris Koffijberg stelt een greep uit haar abstracte werk tentoon waarin licht, kleur en patronen een rol spelen. De expositie is tot mei in het D4E Centrum te bewonderen.

 

Iris Koffijberg is een fine-art fotograaf. Ze maakt foto’s van natuurfenomenen waarbij water vaak een grote rol speelt. ‘Werken met water is een constante ontdekkingstocht. Stroming, seizoen, dichtheid, zon, tijdstip en wind zorgen voor een doorlopende verandering van het beeld dat ik probeer te vangen.’ Dat maakt dat, ondanks de vaste factor ‘water’, haar werk veel verschillende vormen aanneemt.

 

De foto’s nemen je mee naar een andere wereld en zijn soms bijna hypnotiserend. Door een simpele herhaling toe te voegen aan de reeds bestaande patronen in de natuur creëert Iris nieuwe beelden die je anders laten kijken naar de wereld. ‘Als ik op het juiste moment op de juiste plaats ben is het magisch. Alsof een poort zich opent naar een nieuwe tijdelijke werkelijkheid. Nieuwe patronen, wezens en werelden die ontstaan bij de gratie van dat moment.’

 

Het D4E Centrum is een podium voor startende en/of regionale kunstenaars. Ongeveer vier keer per jaar is er een andere expositie te zien. Een bezoek aan de  tentoonstelling van Iris Koffijberg gratis. Kijk voor meer informatie over Iris Koffijberg op haar website. 

 

D4E Centrum (De 4 Elementen) Groningerstreek 34, 9871PG Stroobos

Regionale kunstenaars exposeren in het D4E Centrum
Expositie van Iris Koffijberg in het D4E Centrum van De 4 Elementen
Ieder kwartaal een andere expositie in het D4E Centrum
Regionale kunstenaars exposeren in het D4E Centrum van De 4 Elementen

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy