Festival Voorbij de Grens 2019 zoekt artiesten!

Na het succes van vorige jaren gaat het komende zomer weer gebeuren: Zaterdag 29 juni vindt de derde editie plaats van Festival ‘Voorbij de Grens’ op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. Om ook van deze editie een grandioos succes te maken zijn we op zoek naar Noordelijke creatievelingen die een bijdragen willen leveren.

Bij alles wat we doen staat verbinding centraal. Zo ook bij Festival ‘Voorbij de Grens’. Tijdens het festival vieren we de verbinding tussen Groningen en Friesland. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts en huisgemaakte gerechten is het festival ieder jaar een groot succes.

Gedurende de dag krijgen startende en/of regionale artiesten een podium om hun passie op uit te dragen voor een enthousiast publiek en zo meer naamsbekendheid op te doen en/of andere artiesten te leren kennen. Kunstenaars kunnen met hun werk exposeren op het landgoed en creatieve makers krijgen de mogelijkheid om hun producten te verkopen op onze lokale markt. Voor bezoekers betekent het festival een dag om te genieten van diverse acts en andere mensen te ontmoeten. Het festival is dan ook voor iedereen gratis toegankelijk.

Om ook dit jaar weer een succesvol festival neer te kunnen zetten zijn we op zoek naar Noordelijke creatievelingen die een bijdragen willen leveren. Te denken valt aan een (klein) theaterstuk of act, een workshop of een (eventueel interactieve) muziek- of dansvoorstelling.

Ben of ken je mensen die hier een bijdrage aan willen leveren, laat het ons weten! 

Wij hebben er zin in. Jij ook? Zaterdag 29 juni 2019: Festival ‘Voorbij de Grens’!  

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy