GSV Let's Move uit Grootegast bij gratis Festival Voorbij de Grens in Stroobos (Friesland / Groningen)

GSV Let’s Move op Festival Voorbij de Grens

Een vaste act tijdens Festival Voorbij de Grens is GSV Let’s Move. Ze zijn er al sinds de eerste editie bij en zorgen in de middag steevast voor een spetterende show. Enthousiast zijn wij dat we zo ook dit jaar weer van de partij zijn.

GSV Let’s Move is een actieve vereniging in die Grootegast/Lutjegast. De meeste lessen worden al vele jaren gegeven door juf Ina Manakane-Vegelin, met behulp van assistenten en stagiaires. De vereniging biedt lessen voor jong en oud op gebied van dansen en turnen.

Speciaal voor Festival Voorbij de Grens werken leden ieder jaar aan een fantastische show waarbij dans, acrobatiek en humor een grote rol spelen. Telkens weer verbazen ze het publiek met hun kunsten. De show bestaat uit verschillende groepen en leeftijdscategoriën, ieder met een eigen specialiteit.

Video’s en foto’s kunnen de sfeer van de show niet weergeven. Beter kun je gewoon langskomen en genieten van de live versie.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy