Workshop van Studio Expressivo op gratis Festival Voorbij de Grens in Groningen en Friesland

Studio Expressivo op Festival Voorbij de Grens

Festival ‘Voorbij de Grens’ is een speeltuin. Voor beginners een prachtige mogelijkheid om te proberen en ervaring op te doen. Wanneer initiatieven ook nog aansluiten bij onze interesses (zoals persoonlijke ontwikkeling en verbinding met jezelf en anderen) dan worden we helemaal enthousiast. Voor het eerst op Festival Voorbij de Grens: Studio Expressivo!

Studio Expressivo is een start-up van moeder Mirjam Veltman en dochter Feya Hovenga. Vanuit Studio Expressivo geven ze samen danscoaching. Een creatieve manier van coachen waarbij op een speelse manier een veranderproces op gang wordt gebracht door een combinatie van beweging, muziek en dans. Zie het als een bewegende ontdekkingstocht.

Vanuit een thema (bij groepslessen) of een persoonlijke coachvraag (bij een individuele sessie) kom je op een luchtige wijze zeer snel tot de kern van datgene waar je op dat moment mee worstelt.

Wel of niet kunnen dansen doet er niet toe. Waar het om gaat is dat je beweegt en daarmee iets in beweging zet! Er is geen goed of fout, geen mooi of lelijk. Het is een luchtige, eenvoudige, leuke en vooral grondige manier van onderzoeken.

Tijdens Festival Voorbij de Grens kun je ervaren hoe het is om via beweging weer in contact te komen met jezelf. Feya en Mirjam hebben ter ere van het festival een speciale workshop samengesteld. Hierin worden, geheel passend bij de dag, muziek, dans, verbinding en vrolijkheid samengebracht.

Feya Hovenga volgt de opleiding tot theater/dramadocent. Mirjam Veltman volgt naast haar werk als chirurgisch assistent en coach de dansopleiding. Vanaf september geven ze samen cursussen in Schouwburg de Lawei in Drachten, vooralsnog onder de naam Praktijk voor Leefstijl. Klik hier voor meer informatie over Praktijk voor Leefstijl.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy