Oost Wanted op Festival Voorbij de Grens

Festival Voorbij de Grens komt steeds dichterbij en daarmee is ook de line-up bijna compleet. Hoewel er veel Noordelijk talent te zien is op Festival Voorbij de Grens vinden we het ook leuk om onze grenzen te verleggen en verder te kijken. Met enthousiasme presenteren we dan ook het Gronings-Overijsselse rapduo: Oost Wanted!

Oost Wanted is een Nederlandstalig rapduo bestaande uit Jelmer van Heel en Corné van Oorschot. Na een productieve periode van drie jaar heeft het duo twee albums (w.o. ‘Niet lullen maar vullen’) en een EP (‘Niet Lullen Maar Dansen’) op hun naam staan.

Ondanks knallende optredens op diverse festivals, een uitverkochte release show, bezoekjes aan 3FM en voorprogramma’s voor acts als ‘De Likt’ zijn de mannen nog lang niet klaar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuw project waarop geëxperimenteerd wordt met allerlei genres. Bekende kwaliteit in een compleet nieuw jasje.

Met swingende tracks die niet zouden misstaan in een plaatselijke club maken ze van iedere show een grandioos feest. Het is dan ook niet raar dat ze 29 juni 2019 op de derde editie van Festival Voorbij de Grens staan. Klik hier voor meer informatie over Oost Wanted.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy