Marko Poucki op Festival Voorbij de grens 29 juni 2019

Marko Poucki op Festival Voorbij de Grens

Het programma van Festival Voorbij de grens 2019 krijgt steeds meer invulling, maar we zijn er nog niet! Naast Friese talenten zoals de band Sequens zijn er ook Groningse artiesten die we op ons podium verwelkomen. Talenten zoals Marko Poucki!

Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. In 2000 won hij het Noord Nederlands Liedjes Festival met zijn nummer ‘Niets te zien’. Datzelfde jaar stond hij in de regiofinale van de ‘Grote Prijs van Nederland’ en speelde onder meer op regionale festival zoals Noorderzon. Na een creatieve pauze besloot Marko de muzikale schoenen weer aan te trekken en inmiddels is hij alweer een paar jaar op de muzikale toer.

Marko Poucki heeft niet veel nodig om zijn nummers goed over te brengen, slechts een piano en een microfoon. Met inspiratiebronnen als Ramses Shaffy, Stef Bos en Frank Boeijen laat zijn muziek zich ergens vangen tussen luisterlied en Nederpop. Mooie nummers die een gezellige sfeer met zich meebrengen. Tijdens optredens op Festival Voorbij de Grens brengt hij eigen nummers ten gehore maar brengt hij ook een ode aan zijn helden.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy