Sequens op Festival Voorbij de Grens

Sequens op Festival Voorbij de Grens

29 Juni is het zo ver: de 3e editie van Festival Voorbij de Grens op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. De dag waarop Noordelijke creatievelingen de handen ineen slaan en zo een prachtig programma vol muziek, kunst, dans en workshops te verzorgen. Ontzettend trots zijn wij om dit Friese duo aan te mogen kondigen: Sequens!

Sequens is een Singer-songwriter duo dat bestaat uit Wieger Jelsma (gitaar) en Angeline Westra (zang). Twee rasmuzikanten die jarenlange ervaring en verdiensten in de muziek hebben.

Per toeval ontmoetten Jelmer en Angelina elkaar, kwamen aan de praat en bleken dezelfde ideeën te hebben over muziek. Het klikte, en sinds 2013 maakt het duo muziek onder de naam Sequens. Naast covers speelt het duo ook veel uit eigen werk, een mengsel van gypsy, jazz en soul. Traditionele ballads, uptempo en instrumentale liedjes wisselen elkaar af.

‘Bezig zijn met muziek is een van de mooiste dingen om te doen. Het hele proces, vanuit het niets een creatie maken met als eindresultaat een nieuw lied..’ De passie druipt er vanaf en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo stond Sequens in het voorprogramma van Tangerine, was ze de winnaar van Aaipop dr op út en stonden ze in de Finale van het Sjongfestival Liet. Ook lieten ze zich horen op Peije dei, Liet en staan ze 29 juni natuurlijk op de planken van Festival Voorbij de Grens.

Meer weten over Sequens? Klik hier voor meer informatie.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes. 

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy