Expositie van Annet Pool op gratis Festival Voorbij de Grens in Groningen / Friesland.

Annet Pool op Festival Voorbij de Grens

Terugkomend op Festival Voorbij de Grens is de kunstexpositie van Annet Pool. Iedere editie kunnen bezoekers genieten van een greep uit een greep van haar werk.

Annet Pool heeft diverse kunst- en interieur opleidingen gevolgd. Die kennis heeft ze omgezet in een compleet eigen, experimentele stijl waarin vorm, kleur en materiaal samenvallen. In haar schilderijen en ruimtelijk werk komen vaak mensfiguren of gezichten tevoorschijn. Iets wat ook kenmerkend is voor het werk van Leo Musch die een groot inspiratiebron en jarenlang leraar is van Annet is geweest.

Vanuit haar professionele achtergrond geeft Annet workshop en cursussen op gebied van schilderen, boetseren en ruimtelijke vormgeving. Cursisten gaan in een kleine groep (maximaal 7 deelnemers) aan de slag met materialen en technieken. Daarnaast verzorgd Annet samen met haar man Wim creatieve vakanties waarbij gasten hun creativiteit tevens kunnen ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over Annet Pool.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy