Expositie van Claudia Boonstra tijdens gratis Festival Voorbij de Grens in Groningen en Friesland

Expositie Claudia Boonstra tijdens Festival Voorbij de Grens

Festival Voorbij de Grens is een podium voor talent uit de regio. Dit geldt voor muziek en dans maar ook voor kunst. Tijdens Festival Voorbij de Grens kunnen bezoekers genieten van diverse exposities, waaronder die van Claudia Boonstra-Zwartenkot.

Claudia Boonstra-Zwartenkot was van jongs af aan al bezig met tekenen maar koos voor de kappersopleiding. Toen ze trouwde en kinderen kreeg stopte ze met werken waardoor ze weer tijd had om te tekenen en schilderen. Vanaf dat moment werd het echt haar passie. In haar werk laat ze zich inspireren door natuur, mensen, woorden en muziek.

Naast tekenen en schilderen is Claudia ook creatief op andere vlakken, waaronder hout, naaien en haken. Op Festival Voorbij de Grens exposeert ze met acryl schilderijen (doek en hout) en beschilderde plankjes. Klik hier voor meer informatie over Claudia Boonstra-Zwartenkot.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy