Jussle op gratis Festival Voorbij de Grens - 29 juni 2019 - De 4 Elementen in Groningen / Friesland

Jussle op Festival Voorbij de Grens

Festival ‘Voorbij de Grens’ biedt ieder jaar een podium aan aanstormend talent uit de regio. De kans om hun talenten verder te ontwikkelen en meer bekendheid te krijgen. Dit jaar zijn wij blij om te verwelkomen: Jussle.  

Jussle is de artiestennaam van Jack van Stein. Jack is een 17 jarig aanstormend talent uit Smilde. Een paar jaar geleden kwam hij voor het eerst in aanraking met HipHop, iets waar hij sinds enkele maanden serieus mee bezig is. Met het schrijven van teksten is hij begonnen tijdens een schoolproject waarbij een rijm een belangrijk onderdeel speelde. Dat deed hij toen in het Engels en sindsdien is hij blijven schrijven.

Zijn liedjes gaan over hedendaagse, maatschappelijke onderwerpen, zoals wapengeweld of racisme. Diepe onderwerpen waarmee hij graag een boodschap achterlaat.

Jack, oftewel Jussle, heeft meegedaan aan de Kunstbende in Drenthe. Een leerzame en vooral leuke ervaring waarbij hij enige podiumervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gaat hij tijdens Festival Voorbij de Grens uitbreiden. Met een tweetal kleine optredens zal hij eigen nummers ten gehore brengen.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy