The Past2Pressence speelt op gratis Festival Voorbij de Grens bij De 4 Elementen in Stroobos

The Past2Pressence speelt op Festival Voorbij de Grens

De afgelopen weken zijn al veel namen bekend gemaakt. Als kers op de taart presenteren we vandaag de klapper van Festival Voorbij de Grens 2019. Met trots kondigen we de afsluiter van de dag aan: The Past2Pressence.

The Past2Presence is een muzikale samensmelting van drie getalenteerde heren. Samen hebben ze meer dan een eeuw aan muzikale ervaring. Dat vertaalt zich in muziek die lekker is om naar te luisteren én om naar te kijken. Een beleving op zich.

Het muzikale zwaartepunt ligt op classic rock covers, aangevuld met nummers uit de top2000. Bekende nummers die niet vaak live worden gebracht staan ook op de setlist. Denk bijvoorbeeld aan PhD – ‘Won’t let you down’. Klik hier voor meer informatie over The Past2Presence.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes. Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy